داوری تجاری بین المللی
Commercial Arbitration
قراردادها و مراودات حقوقی و نیز دعاوی و اختلافاتتان را به ما بسپارید و با خیال راحت بر تجارت و کسب و کارتان تمرکز کنید ما تا آخر راه در کنارتان خواهیم بود.

تجارت بینالمللی، سابقهی طولانی دارد و ملتها از دیرباز برای برآوردن نیازها و دستیابی به کالا و خدمات، به مبادله خارجی پرداختهاند. تنظیم مقررات مختلف تجاری در سطح ملی، قراردادهای بینالمللی را در معرض، مقررات مختلف و متعارض قرار میدهد. طرفین در قراردادهای تجاری بینالمللی، همه جزییات روابط خود را در قرارداد پیشبینی مینمایند. ولی بازهم جلوگیری از بروز اختلافات تجاری ممکن نیست، راهکارهایی خاص برای رسیدگی به اختلافات تجاری بینالمللی وجود دارد. هیچکدام از طرفین حاضر نیستند، که حاکمیت محاکم کشور مقابل را بپذیرند، پس به سمت داوری تجاری متمایل میشوند.
موضوع داوری تجاری، رسیدگی به اختلافات اشخاص در موضوعات تجاری است. ارجاع امر به داوری و نیز رسیدگی داوران نسبت به اختلافات مرتبط با روابط تجاری بینالمللی طرفین، اعم از خریدوفروش کالا و خدمات، حملونقل و غیره، مطابق مقررات قانون داوری تجاری بینالمللی صورت میگیرد. قانون داوری تجاری بینالمللی در صورتی داوری را بینالمللی میداند، که بهموجب قوانین ایران، یکی از طرفین در زمان انعقاد موافقتنامه داوری، تبعه ایران نباشد. کلیه اشخاص دارای اهلیت و صلاحیت اقامه دعوا، اختیار مراجعه به داوری برای حلوفصل اختلافات فعلی یا احتمالی آینده خویش را دارد.
در قانون داوری تجاری بینالمللی، رفع اختلافات بین طرفین، در خارج از دادگاه بهوسیله شخص یا اشخاص حقیقی و حقوقی مرضیالطرفین یا انتصابی را داوری تعریف نموده است. یکی از آثار داوری بینالمللی این است، که دادگاههای داخلی دولتها باید از رسیدگی به اختلاف موضوع موافقتنامه داوری خودداری نمایند. دخالت دادگاه، صرفا میتواند مربوط به محل داوری، تابعیت طرفین، اقامتگاه آنها و قانون حاکم بر داوری باشد.
در جریان رسیدگی، هر دو طرف دعوا از حق دفاع برخوردارند و بهطور مساوی با آنها رفتار می شود. ابلاغ و اطلاع بایستی نسبت به طرفین بهموقع صورت گیرد و داور یا داوران میبایست کاملاً بیطرف باشند که ازجمله تضمینات هر دادرسی منصفانهای میباشد. قانون حاکم بر قرارداد داوری علیالاصول تابع قانون منتخب طرفین میباشد و قانون حاکم بر آیین داوری در دیدگاه سنتی قانون مقر داوری بود، ولی طبق دیدگاه جدید، قانون منتخب طرفین بر آیین داوری نیز حاکم میباشد. در قانون داوری تجاری بینالمللی به لزوم کتبی بودن قرارداد داوری اشاره دارد.
داوران و مشاوران حقوقی گروه بین المللی مشاوران کبالت در دپارتمان حقوقی با داشتن دانش و تخصص در زمینه داوری تجاری بین المللی و آشنایی با قواعد داوری تجاری بین المللی و نیز آشنایی با فرآیند سازمانهای داوری بین المللی معتبر همچون دیوان داوری بین المللی اتاق بازرگانی بین المللی و نیز سایر سازمانهای داوری به شما در حل اختلافاتتان از طریق داوری کمک میکنند . مشاوران ما به شما خواهند گفت که از چه ساز و کاری در داوری تجاری بین المللی خود استفاده کنید و در گنجاندن شرط داوری مناسب در قراردادهای تجاری شما د ر کنار شما و همراه شما خواهند بود .
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید .